Yritysesittelymme
Palvelumme
Referenssimme
Ota yhteyttä ja kysy lisää
Laskutustiedot
Future Cup Rallisprint
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Rakennus Future Oy aloitti toimintansa perheyrityksenä vuonna 1989. Liki kolmekymmenvuotisen historiamme aikana olemme keskittyneet julkisten kohteiden rakentamiseen Uudellamaalla. Paikalle rakennettavat koulut, palvelutalot ja päiväkodit ovat Rakennus Future Oy:n osaamisen pääalueita. Toteutamme työt pääurakoitsijana tai KVR-urakoina.

Rakennus Futuren toimisto, varasto ja korjaamotilat sijaitsevat Vantaalla, josta käsin hoidamme yrityksemme tarjouslaskennan, suunnittelun ja hankinnat. Myös taloushallinto hoidetaan Vantaan konttorilla.

Rakennus Futuren henkilöstö koostuu pääosin omista, pitkäaikaisista työntekijöistä, joita listoillamme on noin 30. Alihankkijoinamme toimii 20 – 30 yritystä.


AJANKOHTAISET ASIAMME:

Rakennus Future Oy lahjoitti karting -auton Vihtiin

Toukokuun toisena sunnuntaina Vihdin Urheiluautoilijat vastaanottivat kartingauton, jonka lahjoitti Rakennus Future. Oy

Kartingautokampanja on osanuorisourheilun kehittämis- ja tukihanketta, jota koordinoi autourheilun lajiliitto, AKK. Hanke sai alkunsa vuonna 2017 ja sen tavoitteena on kerätä yhdessä yhteistyöyritysten kanssa sata uutta junior kart -kilpa-autoa. Kilpa-autot ohjataan autourheiluseurojen nuorisotoimintaan ympäri Suomea. Rakennus Futuren lahjoittama kartingauto sai uuden kodin Vihdin Urheiluautoilijoiden huomasta. Kotitallina sillä tulee toimimaan Vihdin Kartingrata. Auto julkistettiin ja lahjoitettiin uusille omistajille sunnuntaina Vihdin SM Rallisprintin yhteydessä.

Lahjoitettu auto on yli viisivuotialle soveltuva kartingauto, jossa on vaihtoehtoiset polkimenpaikat lyhyille kuljettajille. Näin oikeasta painopisteestä ei tarvitse tinkiä ja tasapainoinen ajettavuus on taattu. Itsesäätyvä jarrujärjestelmä on autossa vakiona. Runko on 28mm kromimolybdeeniputkea, akseliväli on 950mm ja taka-akseli on ontto 30mm. Autossa on kiillotetut alumiinivanteet.

Moottorina on Raket 95, joka on äärettömän varmatoiminen ja sen huoltotarve on minimaalinen. Siinä on kova, kulutusta kestävä nikasilpinnoitettu sylinteri ja kärjetön, elektroninen sytytysjärjestelmä. Raket 95 on luokiteltu Micro ja Raket luokkiin kilpamoottoriksi, mutta se on myös luotettava harrastelijan moottori. Raket 95 moottori tulee keskipakokytkimellä ja sähköstartilla.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Työmaamme toukokuussa 2018

Konehalli ja katos
- rakennusaika 11/2017 - 3/2018

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Päiväkoti, uudiskohde
- 1530 m2
- rakennusaika 10/2017 – 10/2018

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Sairaalan perusparannus
- noin 5 145m2
- rakennusaika 11/2016 - 2/2018

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS