Rakennus Future - tapahtumia

Rakennus Future Oy lahjoitti karting -auton

Keväällä 2018 Vihdin Urheiluautoilijat vastaanottivat kartingauton, jonka lahjoitti Rakennus Future. Oy

Kartingautokampanja on osanuorisourheilun kehittämis- ja tukihanketta, jota koordinoi autourheilun lajiliitto, AKK. Hanke sai alkunsa vuonna 2017 ja sen tavoitteena on kerätä yhdessä yhteistyöyritysten kanssa sata uutta junior kart -kilpa-autoa. Kilpa-autot ohjataan autourheiluseurojen nuorisotoimintaan ympäri Suomea. Rakennus Futuren lahjoittama kartingauto sai uuden kodin Vihdin Urheiluautoilijoiden huomasta. Kotitallina sillä tulee toimimaan Vihdin Kartingrata. Auto julkistettiin ja lahjoitettiin uusille omistajille sunnuntaina Vihdin SM Rallisprintin yhteydessä.

Lahjoitettu auto on yli viisivuotialle soveltuva kartingauto, jossa on vaihtoehtoiset polkimenpaikat lyhyille kuljettajille. Näin oikeasta painopisteestä ei tarvitse tinkiä ja tasapainoinen ajettavuus on taattu. Itsesäätyvä jarrujärjestelmä on autossa vakiona. Runko on 28mm kromimolybdeeniputkea, akseliväli on 950mm ja taka-akseli on ontto 30mm. Autossa on kiillotetut alumiinivanteet.

Moottorina on Raket 95, joka on äärettömän varmatoiminen ja sen huoltotarve on minimaalinen. Siinä on kova, kulutusta kestävä nikasilpinnoitettu sylinteri ja kärjetön, elektroninen sytytysjärjestelmä. Raket 95 on luokiteltu Micro ja Raket luokkiin kilpamoottoriksi, mutta se on myös luotettava harrastelijan moottori. Raket 95 moottori tulee keskipakokytkimellä ja sähköstartilla.

galleria karting
galleria karting
galleria karting
galleria karting

Logo Footer

Koivukummuntie 8
01510 Vantaa
puh. +358 50 513 3506

Y-tunnus: 0778687–8